Anotace: Chceš mi zase lhát, sex je lék je tvůj stres, řeknu akorát, až skončí past a začne další lest, a tvé nejsmutnější šaty, jen sláva a prachy
Přízrak
Ten přízrak můj
co s nocí do mě vstoupit má
proč ty tady a teď
ta podoba bývá zlá
klidný spánek mi přej
do plamene se nedívej
Chceš mi zase lhát
hřích se už nevrací
je to tělový krém
co pod kůží se ztrácí
všichni tě chtějí znát
tvůj stén, co mám tak rád
Tak lásko, řekni co s tím
než já tu zešílím
vždyť domy tak prázdné jsou
Tak lásko, jdu pro tebe
když černé je to mé nebe
a cit tvůj je levnou hrou
Chceš mi zase lhát
sex je lék na tvůj stres
řeknu ti akorát
až skončí past a začne další lest
a tvé nejsmutnější šaty
jen sláva a prachy
Chceš mi zase lhát
tvůj svět je věčný chtíč
řeknu ti akorát
jak těžký poneseš svůj kříž
než spadneš tolikrát
do slepých ulic a dalších zrad
Tak lásko, řekni co s tím
než já tu zešílím
vždyť domy tak prázdné jsou
Tak lásko, jdu pro tebe
když černé je to mé nebe
a cit tvůj je levnou hrou
(Hanuš Šparlinek, 13.1.2014, Sister of Night)