Anotace: Momentka... :)
Seděla u klavíru
polosvětelná
a vznesla se nad město
- snad hektické.
Hrála Brahmse...
Samotou věků
opentlena aurou
co nezastaví ani chvíli
a přece se dá říct Afrodita.
Šla větrem...
Ve světlech lampy
prozíravě?
I město jí bylo plné
když jím tiše prošla.
Krásná a zvláštní...
Amen...
Krásná, jakoby odloučená romantika - moc se Ti to povedlo! Dávám do Oblíbených. A Brahmse mám moc ráda :)
14.01.2015 22:11:24 | Aida