Vzdálená slunce
Anotace: Když jistoty i nejistoty trhají
Jistotou svaž mě
Pevnými řetězy svého bytí
Přikovej mě láskou
A kakaem k snídani
Obleč mě
Do bezpečných šatů
Tvé holčičky a ženy
Do duše vtiskni mi sebe
A miluj mě
Svou chlapskou potřebou žít
A naplň prázdnotu
Která křičí po slunci
Chtějí žít
V jistotách a volní
Hledají a tápou
V rozpacích a touze
Sedají na cizí klín
A pak v bezpečí noci
Otírají slzy
Jistoty a nejistot
V nemožnosti se rozhodnout
V touze po naplnění
Rozdrápou si ruce do krve
Aby necítily
Jak jim krvácí srdce
Dennodenně vstát
Ve svém jistojistém domě
A s chutí kakaa na rtech
Upírat své hladové oči
Do nejistého světa
Rozhodni za mě
Co rozhodnout nejde
Spoutej mě ve svém objetí
A polib mě na víčka
Ať moje hladové oči
Vidí jen mlhu
A nehledají paprsky
Vzdálených sluncí
Přečteno 419x
Tipy 14
Poslední tipující: Jin&Jang, Víla, Nespavec, zelená víla, Frr, jitoush, jitka.svobodova, Amonasr, Pamína, bogen, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)