Anotace: Z mých letních stezek na konci léta vraceje se k láskám literárním (vyjde na trojedici v albu, text, slova, hudba)
XXI.
….
A pro který tvoříš tyto vteřiny kontinentů
Na úbočích hlásek slévají se
Jako mohyly čtvero úbočí
Dvanácteráků krásných z očí
Jako panenky z máku
Krupobitím tvým zbytím
…