Na břehu jezera
leželi spolu.
Dvě nahá těla
...propletená
V měsíčním svitu
leželi spolu.
Dvě nahá těla
...roztoužená
Na vodní hladině
odraz měsíce.
Dvě nahá těla
...připravená
V tichu noci
zvuky lásky.
Dvě nahá těla
...navždy spojená