O princezně
Anotace: Snad pohádka nebo realita?
Přijedu k Tobě na bílém koni,
seskočím na zem, k Tobě se skloním,
podám Ti růži s úsměvem,
máš-li mě ráda, tak si mě vem.
Úsměv Ti taje na tváři,
s rozpaky říkáš: ty lháři,
však víš, že hvězd znamení,
náš osud nikdy nezmění.
Ty jsi tam a já tady,
mezi námi stojí hrady,
jen v oblaku na modrém nebi,
naše cesty budou stejný.
Jsi-li mocný čaroděj,
zkus vzít tuhle beznaděj,
která tlačí srdce do pozadí,
i když my se máme rádi.
Nejsme svobodni, vždyť víš,
pojď na chvíli ke mně blíž,
já milovat Tě vždycky budu,
ale osud bloudí v bludném kruhu.
Přečteno 513x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (7)