Anotace: po výbuchu
jsme jako nic
a jako součást všeho
jsme jako řádky
které nikdo neumí číst
jsme jako stromy
zhroucené pod něhou
zelených listů
jsme jako
věčnost
a jednou se oba dva utopíme v dešti
nebezpečné jsou především kaluže
17.04.2017 11:13:15 | CoT
po výbuchu se většinou kouskuje...
19.01.2015 19:04:25 | enigman
Jen jsem dočetla, uslyšela jsem zvuk deště. Moc se mi líbí. :O)
18.01.2015 18:17:35 | Tichá meluzína
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?