stávají se zázraky?
Snad, někdy,
příjdou po nich přízraky?
nebo slunné dny?
Po přízracích
nocí bloudí,
zrady plné náruče.
Po zradě štěstí
přijít může,
když vyprázdní se
obsah slov,
ale štěstí neví,
jaké jméno má.
Řekni jí ho,
rychle hned ať ví to.
Bez něj nezjistí,
že je štěstím
a zmizí.
Tak už mluv.