ST - sice až po třetím čtení. Skvělé. Může to být povzdech, rada, varování... nebo taky jen kocovina...
22.01.2015 21:53:27 | VEDz RVAHEs
je to všechno z toho
a přitom jen okamžik
22.01.2015 21:57:47 | a_tao
Zatím je to dobré, jak říkal ten maník, co padal z mrakodrapu. Dokud vnímáme rána je vše OK jen to "poslední" tomu dává na vážnosti. A to by bylo fan, kdyby to poslední zůstalo.... skvělé.
22.01.2015 22:02:23 | VEDz RVAHEs