Jen letmý polibek
a chmýří tváře
Radostí tetelí se
Láska je plamen
a vrávorání v římse
Z tužeb a zázraků
Byla jsem tu...
V žilách to mám psáno
že dávno kdesi v lukách
Bylo to tam, co pípla sluka
V zimě voněl háj
Jsi komediant, co pod frakem
ukrývá srdce jako mlýnské kolo
Do polo spánku šeptáš
je ráno krásná dámo
Smažená vajíčka pod nosem