Milující..
Milovat tě, je pro mě krásné
a vše s tebou tak vzácné.
Tvůj úsměv a pohlazení
můj život naplní.
Věřím, že máš křídla
to není ani možný jak ty jsi vyjímečný.
Mé paže tě budou vždy držet,
věř, jsou pevné
doufám, že z tvé strany je to stejné.
I když o lásce píši tak krátce
vždy budeš kus mého srdce.
Přečteno 504x
Tipy 4
Poslední tipující: MiMiKa, knihomolka
Komentáře (5)
Komentujících (3)