Mohl si mě klidně zabít
vím, že ti to bylo jedno..
Modřiny může make-up zakrýt
jenže kam schovám to temno..?
"stále nevím
a tak zase bloudím.."
Tohle temno za bloudění nestojí. Stojí za jedinou věc... odejít včas
24.01.2015 21:49:12 | knihomolka
Jo některý věci se překrývaj a hojí těžko... Tak ať dobře dojdeš a nezabloudíš ...
24.01.2015 21:42:29 | Madanik
Zklamání bolí a tys ho vyjádřila moc hezky. Přeji, aby se ti zklamání vyhýbalo.
24.01.2015 21:41:14 | carodejka