Vysněná
Lednová přeháňka pavích pírek
barevných jako tvé sny na konci léta
stále nám sahám do vzpomínek
tak vidíš, ještě jsem neulétla
zatímco ty hledáš v notách druhý klíč
znovu ti padám do klína
jenže odezní refrén
a ty jsi pryč
-
Vzal sis i polibky od vína.