Něha
cit
láska
dotek
krásný polibek
krásný začátek
nevšedních dnů
napjaté smysly
bušící srdce
purpurové květy
plovoucí kytice
na řece snů
vznášet se
létat v oblacích
kapkám se vyhýbat
nebát se emocí
lásku a cit
dát skutečně znát
lásku a cit
a mít rád
Kdybys to napsal jako povídku (s interpunkcí a v řádku), tvůj styl by připomínal Bukowského.Je to dobrý.
29.01.2015 18:54:51 | jondys