on..a já
Anotace: coby..stejne se nic nezmění..ale za komentáře děkuju
Světlo mě ničí.
Světlo mě polyká.
Zhasíná svíčky,
do tmy mě zamyká.
Slunce když vychází,
záře jde z obzoru.
Světlo mě sleduje.
Drží mě v dozoru.
Paprsek světla
zpod dveří vychází.
Křičím - on neslyší,
daleko zachází.
Dík cestě trnité,
nohy má od krve.
Sedřené, bolavé
není to poprvé.
Ničím ho, ničím se,
ničím nás oba.
Nechci spát - nechci bdít,
nemám již slova.
Poprvé - naposled.
- Stejně to neskončí.
Přijde zas, promluví,
jiskřička přeskočí.
Z jiskřičky maliné
vyroste plamínek.
Srdce mi pohladí
jak vlasů pramínek.
Tenhleten požár
je jako slunce svit.
Slzami zalévám,
co nejde uhasit.
I když to zastavíš,
stejně to nepoznám.
To co máš na srdci,
v tom se už nevyznám.
S posledním plamínkem,
poslední slzička.
Skutečně konec je?
Kde byla chybička?
Komentáře (3)
Komentujících (3)