Anotace: Víc než jsem kdy chtěl, chci ti říct, jak osud můj, mě v hrsti měl, co s tím?,temné tóny mi hrál, pak se mi smál, karty špatně rozdával, Už vím..
Osud můj
Víc než jsem kdy chtěl
Chci ti říct
Jak osud můj
Mě v hrsti měl
Co s tím?
Temné tóny mi hrál
Pak se mi smál
A karty špatně rozdával
Už vím
Víc než jsem kdy chtěl
Že ty máš tu moc
Přenést všechen můj žal
Až tam do vyšších sfér
Tady a teď
Můžeš mě vést
Jdeme na okraj světa
Noc slábne, v mlze svítá
Nečekám
Mám, co jsem chtěl
Tu souhru našich těl
A stav bez tíže
Změň to víc
S tebou budu růst
Pouta přetrhám
Vždyť sílu na to mám
Tady a teď
Chci dotek tvůj
Tak pojď blíž a zariskuj
(Hanuš Šparlinek, Behind the wheel, 28.1.2015)
zariskuj i ty... musíš i sám sebe vložit do věcí, nikdo nemůže tě jen vést i když cítíš cokoli.. osud možná máme v dlani, ale žít ten život je ještě pořád na nás...
28.01.2015 23:16:01 | zelená víla
díky za pročtení, je to jen hra se slovy, sám v životě riskuju víc něž dost
29.01.2015 15:42:08 | Hanuš