Anotace: momentka :)
Lampě se zastesklo
když ti v polosvětle ukázala
tvůj noční směr.
A stopy chodců mizí...
I mě se tu zastesklo
když jsi nad ránem odešla
Vrátíš se, nebo zmizíš?
Proč jsem ti stále cizí?
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?