Svatební
Mám zlatovlasé koně
a myrty, co si jenom budeš přát
uličkou sypou okvětní lístky růží
dvě předškolní víly
Jak je to dlouho, co se v tobě moje oči zhlídly?
stále nad tvou hlavou vidím svatozář
Jsi moje štěstí v blesku fotoaparátu
zachycené, stálé, nikdy vrtkavé
jsi moje pole plné vlčích máků
když slunce nad krajinou
vposled zaplane
Jsi moje věčné, roztoužené napořád
a po zámeckých schodech
chci s tebou kráčet až do smrti
a cítit, že máš mě rád
a že naše láska jak holubice
temným věkem proletí
V němý, milovaný
jabloňový sad
s místenkou
na další éterická
staletí