Báseň nad hrobem
Hoří zde svíčka,
svítí mi plamínek.
Přivírají se mi víčka,
mám spousty vzpomínek.
Píši zde na papír,
vpisuji naň slova.
Za oknem letěl netopýr
a hned po něm sova.
Sedím na půdě,koukám na nebe.
Jak jsme spolu koukávali.
Rád měl bych tu teď tebe,
vzpomínám,jak miluji tě jsme si říkávali.
Je pěkná romantická noc,
hvězdy a Měsíc krásně září.
Chybíš mi moc,
bude to již rok tohle září.
Tuto báseň spálím ti nad hrobem,
jako popel se k tobě snad dostane.
Myslím na tebe každým dnem,
Ale vím, že ta kterou miluji již nevstane.
Komentáře (2)
Komentujících (2)