Srdce
Má duše,
hledá duše spřízněné.
Mé srdce,
již nechce být více zjizvené.
Rozlomeno
a poté opět sešito.
Je konečně čas,
čas řešit to.
Několikrát,
již bylo srdce sešité.
Láska a věrnost,
jsou věci složité.
Srdce strádá
a tiše pláče.
Jen tak,
z donucení ještě tluče.
Chtělo by partnera,
někomu se darovat.
S někým být
a někoho opět milovat.
Komentáře (1)
Komentujících (1)