Anotace: ...najdeme ji spolu? :)
Budíš zdání
žes odjela vlakem
do impresionistických nadějí
- a přitom jsi blízko...
Máš pocit
že jsi daleká
ještě více než mléčná dráha
- a přitom jsi blíž než já...
Ležíš v trávě
u zapomenutého nádraží
a čekáš, až jednou přijedu
- a přitom jsem ti nadosah...