sen
Anotace: Takové sny nesnáším
Stopy tvé, už dávno smazal sníh
Po řasách, mi slzy kanou
Nás dva, vidím ve snech svých
To jak říkáš nashledanou
Pláču a mé srdce krvácí
Při vzpomínce,když sme byli pár
Vím, své city nerozvážně utrácím
Vrátit čas, já bych si přál
Otvírám oči a vidím tvoje ústa
Děkuju, byl to jenom sen
Bez tebe, by byla moje duše pustá
Já sem tak rád,že stále s tebou sem
Políbím tě na tvé rty
Víš lásko,noční můra se mi zdála
Mou podstatou života jsi ty
Už aby si u oltáře, vedle mne stála
Přečteno 491x
Tipy 6
Poslední tipující: lovelorn, vlcatko, Kutinečka, Bufik, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)