Vzpomínám na naše první milování.
Na plno vášně,
které se člověk neubrání.
Na mazlení, které bralo dech
a z polibků šel mráz po zádech.
A pak už jen ztráta paměti
a zřícení se do vln divoké bouře.
A to zažívám pokaždé,
když ten tvůj ve mně klouže.
Každým dotekem,
kterým přeneseš výboj elektřiny do mého těla
se cítím pod tebou
i v tobě
rozechvělá...
To muselo bejt rodeo. Holt, říkám to furt, nejlepší sex je, když si potom jdou zakouřit i sousedi.
04.02.2015 11:49:06 | Nikotin