Kopí

Kopí

Anotace: ...

Podával jsem Ti svou dlaň,

a volal na Tebe „Pojď, vstaň“.

 

Nabízel Ti svou náruč,

roztavit chtěl tu obruč.

 

Nabízel jsem Ti své srdce,

však teď je mi jen trpce.

 

Byla jsi pro mě jen tou jedinou,

na Tvé hrudi, doufal jsem, že mé rty spočinou.

 

Že naše srdce ve společném rytmu budou bít,

a v duších rozprostře se mír a klid.

 

Však teď vládne jen smutek,

odmítla jsi můj dotek.

 

Škoda, moc jsem o Tebe stál,

však nezbývá mi než žal.

 

Mé oči jen v slzách se topí,

v mém srdci je studené kopí.

 

Autor Nespavec, 05.02.2015
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: ta.cupka., Lioness
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hlavu vzhůru!:)
Pro jedno kvítí..vždyť to znáš ;)

05.02.2015 23:00:01 | ta.cupka.

líbí

Neznám...

06.02.2015 00:52:49 | Nespavec

líbí

Hezká, ale bolavá a smutná

05.02.2015 09:07:43 | Lioness

líbí

...

06.02.2015 00:54:07 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel