Z křížovky
Den vzešel, květy padly
zmařeny jsou schody do nebe
léty jen tepny chřadly
jak volaly o tebe
Nezasloužíš si mne
mne volá svět
ačkoliv srdce pne
jsem jen planý květ
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Frr, VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)