Naivita
Anotace: ...mít tak více času
Je naivní chtít být jedinou cestou,
vím, že osud vyměřil nám omezený čas.
Já však netoužím už poznávat,
našla jsem tebe a v tobě sebe zas.
Musím jen najít zapadlí klíček k tvému srdci a tvé duši,
není to jehla v kupce sena, hůř, je to lístek kvítku v buši.
Ale já ho najdu!! Jen mi prosím chvíli dej,
zpomal ve svém běhu, nadechni se, posečkej...
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)