jak parodie tkaná sněhem na anděla
že jsem svá křídla nepozřela?
pak zchladil sníh
tkáně těla
a létat bylo snadnější
hluboko v tobě
To jen že kdyby se to smělo
vysoko nízko
by se rozprostřelo
na dlaň či do věnečku z chmýří
srdce na talíři...
08.02.2015 01:27:36 | zamotán v nedospělosti