Anotace: ...
V touze po lásce
šlapu vedle
do prázdna, do ticha
Dělám chyby
tak dětinské, tak hloupé
Pro lásku nevidím
to co bych měla
co vidí každý
Že tahle láska je zbytečná
zjišťuji pozdě
Už jsem jí plná....
...nenávratně.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?