Anotace: Kdyby to dotyčný četl....nakopne mě...je to jen pokus...čístá katastrofa:-)
hezká basnička taková hodně upřímná a s tím dotyčným máš asi pravdu ;-)
02.02.2007 00:21:00 | Kopretinka
tych chyb je mnoho, az zacinam naberat ten pocit neistoty, ze nedokazem odhadnut co tym autor /mozno/ sleduje...
01.02.2007 20:09:00 | Seyo