Anotace: Ve vlaku se nejlépe píše, pyramida potřebuje pevné základy... celý svět je Jedna velká pyramida.
Jedna velká pyramida
-
Jsi jako větrolam
v mých bezvětrných snech,
jsi jedna z mnoha hran
… ležmo na jehlanech
Jsem k Tobě kolmý
nebo snad rovnoběžný?
Je to tak sporný
… asi jako Yetti sněžný
Tvoříme půl
základu života,
chybí nám sůl,
koření
… jenž s námi zamotá