Promiň, nechtěl jsem Tvé city zranit,
Tvou duši, Tvé srdce si podmanit.
Jsi čistá jak padlý sníh,
já ležel bych u nohou Tvých.
Jsi Slunce mého života,
jež jen díky Tobě rozkvétá.
Jsi něžná jak vánek, jak vítr v poli,
ztratit Tě moc bolí.
Jsi jak vlčí máky,
výjimečná a uhrančivá taky.
Jsi ta nejkrásnější růže,
miluj mě, stáhni třeba i z kůže.
Už vím, že slovo je jak šíp, jak dýka,
a za chyby se pyká.
Tak promiň, jestli můžeš,
má jediná navždy budeš.