Jitko, krávo!
Anotace: zas ten Valentýn..
Ležím v posteli sám
na její pseudo lásku
její dotyky, tělo, vzpomínám
doufám, že brzo zapomenu
doufám avšak nevěřím
že brzo lepší potkám
a láskou zase zahořím
Přečteno 585x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)