Jen chtít někdy nestačí. Chce to hlavu vzhůru a úsměv na tváři :). I když mnohem jednodušeji se to říká než koná. Já vím, včera bylo pozdě...
15.02.2015 11:08:23 | Nespavec
To je sice pravda, ale když řekneš A, měl by si říct i B. A to, že někdy nestačí ani chtít, ani chtít a mít hlavu vzůru, ani chtít a mít hlavu vzhůru a úsměv na tváři nebo mít úsměv na tváři a na svojí hlavu vzhůru se stavět. Stejně tak je někdy k ničemu i jakákoliv tvrdá práce a cílevědomost.
15.02.2015 11:25:00 | Nikotin