Srdce
Zavřeš dveře od auta a odjedeš...
zpátky cestu ke mně už nenajdeš
ani ses nestačil rozloučit!
A srdce moje zůstalo na silnici ležet,
možná měla jsem se pro něj vrátit, běžet.
Ale proč nemám ho komu dát,
vždyť tys mě přestal mít rád...
a moje srdce lituje,
že pořád tě moc miluje!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)