*
jako památníku listy
z dopisu gymnazisty
pro neznámou tenku
vypouštím své vzpomínky
přes Beaujolais sklenku
promisi
a vyprávím ti o tom i onom
zaníceně
a toužím
abys uvěřila jak kdysi
slovům mým
i když už
já sám
jim vlastně nevěřím
je mi líto...že jim nevěříte...je tu ale...proč znovu uveřejnil jste ji...o tom své vy jistě víte...úsměv...moc se mi líbí...
15.02.2015 20:48:33 | zdenka