Večerní touha
Večer, ráno, každý den,
snad teď není to už sen,
je to věčná a palčivá,
tvá a má touha vášnivá...
Snad jednou spojme se,
musíme vyhrát,
snad jednou umřem,
bohužel i prohrát...
Ale ještě není čas,
je teprv začátek,
večer se nachýlil
a do lůžka mě přichýlil...
Jsi sladká jak nejsladší ovoce,
jsi prudká jak nejprudší vichřice,
jsi něžná jako tvrdá bojovnice,
ale taky křehká jako porcelán...
Mám obrovskou touhu,
vzít do náručí chloubu,
a říkat "Ano to je ona",
ta co jí žene touha...
/Tak to je přesně ona/
Komentáře (2)
Komentujících (2)