Varování Vybíravé
Anotace: Lásku lze velmi snadno užít jako zbraň, avšak nic není napořád.
Chceš člověka ranit?
Užij lásku zbraní
tu citovou slabost
ten bolestivý v srdci střep
Tak užij toho citu
člověku blízkému bodni v srdce meč
ostří nabudeš - nelituj gambitu
jen do středu tvojí drahé půle
žhavé ho zadupeš - setrvej
Však poslouchej!
Čím krásnější ty mrcho jsi
tím ostřejší ostří tvá jsou
ale počítej s tím
že pravou lásku, na sklonku času
jen stěží ti přinesou
Komentáře (0)