do skicáře vystínuj mě
vytesej mě z mramoru
z kůry stromu vyřezávej
od klína až nahoru
vylisuj mě do herbáře
natrhej mě ze vřesu
vůni mého vína stáčej
dřív než ti ho přinesu
do břidlic mě vyškrabávej
nabírej mě po kapkách
nabírej a nepřestávej
zítra možná … budu tvá