Anotace: Když si na něco zvyknu a je to stereotypní, tak mě to začne štvát. Omluva za sprosté slovo.
Ojebané city
-
Snad už si karma zvykla
ojebávat mi city
a ve zjištění ztichla,
že jsem toho sytý
Snad už to vzdala
a konečně ke mně
onu osudovou seslala,
jež nevzdá se mě
Snad už nás nechá oba,
opustí své špatné gró,
vím, co chce i ona
a já? … jsem taky pro