Biela žena a spomienka zeleného stromu
Anotace: som to ja ten strom krotí stále čáka . až do rozpadu vekou
Nidrik ta faseli pleasqh
Smutný les prastarí
už dávno si nekráčala po jeho zemi
nehladila si zelené stromy
ktoré vekmi zčernaly
quel elune danas rostarik
chýbaš vtákom a lesnej zveri
čierna noc obklopila tvoj les
kráľovstvo bielej ženy
ženy ktorá sa stratila v spomienkach
Waxony Sawa riyan
volajú ťa prosia o návrat
si hluchá ako kamene ktoré zložili svet
vojna ťa potrestala spálila ťa do tla
plač ktorí sa nesie údoliami ďaleko za tvojím lesom
Sanpenzo garet khal V"ar"th
patrí len tým ktorí ťa volajú
hlúpa nádej o tvojom návrate
posledný zelený strom stojí pred lesom
pozerá sa v pred a hľadá tvoje biele šaty
behemuino dauqil truis
ako sa v nim nesieš do lesou
aby si ho pohladila po jeho krásnej tvári
posledného života v lese
smrť sa v nom nesie
Agarat nasui F"ta
koniec sa blíži a ty nikde
sen sa rozplynul v bolestiach
si mrtva ako kameň edenu
ukrižovaná pred bránami podsvetia
Gudun In flach
Darken Salem Jesus
Komentáře (0)