čarovné
Anotace: ...jsou okamžiky lásky...
Slunce
Ti půjčilo
řemínky,
abys neztratila
své srdce
a zabarvilo
nádherně
poklady
stromu Tvého,
něha si dala
dnes lázen
v chladivém
blankytu
očí Tvých
a řada
třpytivých perel
je pro mne
největší
odměnou,
dotknu se
myšlenkou zlehka,
aby se víla má
nerozplynula
zcela
a sval svůj
tlukoucí
do dlaní
jí
vložím,
každou vteřinu
převážím
stokrát
na miskách času
pak zaplním
v prsou svých
prázdné místo
Tvým pohledem...
Komentáře (0)