Chtěla bych
v tvých očích zapálit zájem.
Chtěla bych
v tvých dlaních rozehřát vášeň.
Chtěla bych
na tvých rtech rozeznít vzdech.
Chtěla bych
v tvém srdci zasadit cit.
Chtěla bych
v tvé hlavě zastřít rozum.
Chtěla bych,
abys ty chtěl.
No jo. Člověk by toho v životě chtěl...
27.03.2015 23:55:19 | Adramelech