Okolo srdce
Okolo srdce ostnatý drát,
přesto může tiše tlouci.
Počet úderů?
Tak ... akorát,
než srdíčko bez pomoci
ztratí tu svou malou hodnotu.
Osuš si tvář upocenou,
utři si ruce od potu.
A zůstaň, prosím,
krásnou ženou:
a sundej si ten drát.
Zůstaň, prosím,
krásnou ženou,
co dokáže mne milovat...
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, její alter ego
Komentáře (0)