Pod křídly Fénixe
Padáš mi do záňadří
kam sypu si každé ráno
čerstvé fialky
je večer a kolibříci
hrají na piáno
A všechny smutné sny
leží roztrhané dole
pod balkónem
a do potemnělých srdcí těch
co chodí podnapilí kolem
křičí naše oči
lásku, víru a hluboce zakopané
zoufalství
Chci s tebou zůstat a točit se
na pouťovém kole
chci tisíc dalších jízd
s permanentkou na štěstí
ST Zamilko milá.Udělala jsi mi znovuzrozením Tvé lásky radost.Díky.:-)
23.02.2015 20:17:22 | Malá mořská víla