Chci ti říct
Anotace: Když už přestáváte mít sílu bojovat.
Chci ti říct,
že jsme bez chyb
a že se nevzdávám.
Chci ti říct,
že chci věřit ve slib,
který od tebe mám.
Chci ti říct,
že navždy zůstanu
a že máme budoucnost.
Chci ti říct,
že překonám tu ránu
a nebudu mít zlost.
Ale nemůžu...
Jednou mě necháš odejít
a navždy mě ztratíš,
až nebudu sílu mít,
až mi zase ublížíš.
Tolik bych tě chtěla políbit,
říct, že to bude v pořádku,
že zase přejdeme další hádku
a budeme se hezky cítit.
Ale nemůžu...
Přečteno 520x
Tipy 5
Poslední tipující: SmallGeorge, enigman, Křemen, Vyvrženec
Komentáře (0)