Jsi
Jsi něco, co s životem chci sdílet
Jsi něco, co ničí mi chvíle
Jsi něco, co zapomenout se nedá
Jsi něco, co v srdci mi vrtá.
Jsi jako šíp a luk
jen vystřelit a bude fuk
Jen já jsem zbabělec a utíkám
nemám chuť ,tak vzpomínám. ..
Jen v srdci tě stále mám
tak přijď a Řekni bud jen má.
Přečteno 509x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Poetik, Nespavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)