Anotace: ...:)
Pročísnout prsty koňskou
hřívu a hladit jeho srst.
Zabořit hlavu a vyplakat se
nebo povídat vtipy a jaké
jsou moje velké lásky.
Miluji ten pocit, kdy se můžu
bez sedla vyhoupnout na
koňský hřbet a nic neřešit.
Objímám tvůj krk a poslouchám,
jak zhluboka tiše dýcháš.
Hebkým nosem se tváře dotýkáš
a chceš abych už šla spát.
To je ono drahoušku, mám z Tebe radost.Vzala jsi tu hřívu za správný konec;-).
27.02.2015 21:48:47 | Malá mořská víla