Tajemství
Jsi můj hřích
a tajemství
Jsi nepoznaná vůně
co teplem dýchá
… nepospíchá
Jsi smích a bolest
a velíš snům
i duši
Jsi touha
co tuší vášeň
napříč
všedním dnům
Jsi můj hřích
a tajemství
Jsi prosba
aby noc trvala přes svítání
V tanci dlaní
zpívá hladová
kůže
že teď chci
Tebe
Tady
Dostala jsem chuť
na cizího
muže
Přečteno 428x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, Misha, tato22, kudlankaW, básněnka, Jort, josuatree, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (3)