a tak včera odešla
nechala klíče pod rohožkou
a zmizela beze stopy
splývám s harmonií ticha
a kde výčitky už nepomohou
ze slov luštím zkratky
myslím si stále totéž
a i když to tak nevypadá
rád bych tomu věřil
že tohle víno není ředěný
možná byla někdo jiný
ale držím se při zemi
když není kam se vracet
a siesta se zbytkem popela
barvená do vybělující šedi
zpívá si obehraný blues
o tom jak beze stopy zmizela
jedna láska sama od sebe
lehce pohřbená
tíhou vlastních nocí