V mém rytmu...to bychom si mohli i zatančit...až Ti splaskne kotník...Smím prosit...?
05.02.2007 08:50:00 | G.P.
Tak tohle je teda síla... HOdně dobrý, hodně dobrý...
Levandulko, děkuji Ti za hezký komentář a povzbuzení. Jsem na rozpacích, zda si vůbec tolik chvály zasloužím, konečně, bojoval jsem také za sebe, mnoho rytířskosti v tom nebylo, ale děkuji Ti. Nebudu zapírat, potěšilo mě to.
Děkuji...
05.02.2007 07:08:00 | Daniel S.
Tak snad ještě stačíš vášni jeho lásky:)..hezká básnička...a netypicky podaná:)
02.02.2007 11:07:00 | Haydée
mě to přijde vtipné, dží pí Gin z lahve a furt se rozpíná..:-))
jinak dobré myšlení a oduševnělé moc s výrazným obdivem k dží pí mu
02.02.2007 10:49:00 | Jarky